Vendégkönyv

Kérem, írja le véleményét, észrevételét a hanga@hangalaura.hu e-mail címre! Köszönöm!

Kis-Pál Virág Budapest, 2016
Köszönöm szépen Hanga Urbán hogy vagy, több szempontból is! Hálás vagyok a kiváló munkádért, mert nem gondoltam hogy ennyire gyorsan tudom méregteleníteni az egész testemet nyirokmasszázzsal! A hátamban lévő évek óta hurcolt görcsösséget pedig pár alkalom alatt tüntetted el! Aki sportol, jógázik, vagy pont azért mert nem, “kötelezően” ajánlom Hangát, persze csak akkor ha légies és könnyed testre vágytok! Köszönöm! 🙂
Katalin Budapest, 2014. július
Hangát három éve ismerem. Látási és allergiás problémákkal küzdöttem, amikor hozzá fordultam. Nagy szerepe volt abban, hogy meggyógyultam, ill. gyógyszerek nélkül kezelhetőkké váltak az allergiás tüneteim.

A gyógyító masszás elméletében és gyakorlatában egyaránt felkészült, állandóan fejlődik, megújul tudásában, készségeiben.

Mindig korrekt, megbízható, figyelmes, segítőkész, alkalmazkodó, empatikus, értelmes és kommunikatív. Kevés ilyen jó embert ismerek, mint amilyen ő.

Kosztándi Melinda Szeged, 2011. december 25. vasárnap
Kedves Urbán Hanga! Megkaptam a rendelt gyógyító ásványos láncot és a karkötőt, nagyon-nagyon-nagyon szép!!!! A lányomnak is nagyon tetszik. Csodálatos munkát végzett, nagyon szépen köszönöm és kívánok Önnek nagyon kellemes ünnepeket, no meg azt, hogy alaposságát, precizitását, kedvességét tudja kamatoztatni az életében! 🙂
Frigyesi András, Liliom Fito- és Szépségpark http://www.liliomfito.hu/portal/
Urbán Hanga masszőr, aki elsősorban talpmasszőrként dolgozik, de egyedi ékszereket is készít jótékony hatású ásványokból, valamint illó olajos arcmasszírozást is végez. Az üdítő talpmasszírozást szükség esetén reikienergiával is megtoldja. A honlapon látható szárnyaló talpak képe nem reklámfogás, hanem valódi tartalom: saját tapasztalatom, hogy a kezelés nyomán ruganyos járás, jobb testtartás, komfortérzet alakul ki.
Ozsvárt Orsolya Budapest
Kedves Érdeklődők! Jószívvel tudom ajánlani Hangát! Szombaton voltam nála, teljesen kicserélődtem a masszázs után. Belépve kellemes szép környezetben találtam magam, a masszázshoz használt olajok/ krémek is kellemes illatúak voltak. Hanga nagyon ügyes kezekkel lett megáldva, kellemes erősen átgyúrta a hátam és a korábban beállt izomcsomóim is jobbak ettek. Kedves, figyelmes, kommunkatív masszőr, aki maximális figyelemmel van a vendégére és annak kéréseire. Mindenkinek szeretettel ajánlom! 😀
Horváth Zsófia Budapest
Tegnap voltam Hangánál masszírozáson. Alapos volt, figyelmes, nagyon ügyes kezei vannak! Sok csomót kiszedett a hátamból, határozottan könnyebb lett a lábam is (síelni voltam előtte, és elégé be volt állva). Én nem tudtam miért lehet egy masszírozás során megállapítani, hogy ülő munkát végzek, de Hanga mondta, hogy jellegzetes módon szokott csomósodni az ülő munkát végző emberek háta, és egész másképp egy sportolóé. Én nagyon tudom ajánlani mindenkinek! 🙂
Beus Budapest
Mindenkinek ajánlom!!!

Pár héttel ezelőtt óriási problémám akadt a gyomrommal. Bevettem egy vitamint amiről azt hittem, hogy támogatja a szervezetemet, de sajnos nem szívódott fel és megállt az emésztés. Hangát azonnal riasztottam, hogy masszírozzon meg, mert gyógyszer már nem segített volna. Egy órás talp és relaxáló hátmasszázs után meglepődve tapasztaltam, hogy csoda kezei vannak! Szó szerint elmúlt minden fájdalmam és már nem gondolkodtam az ügyeleten. Sosem hittem a gyógyító masszázsban, úgy ahogy a gyógyteákban sem, de Hanga bebizonyította nekem, hogy érdemes!!!

Azóta sokkal kevesebb gyomor problémám van, nagyon szépen köszönöm Hanga! Nagyon hálás vagyok neked! Remélem sokan meg tudják még tapasztalni a csoda tevő kezei jótékony hatását! Mindenkinek ajánlom, ha egy fantasztikus lazításra vágyik!!!

Mégegyszer köszönöm!!! Beus :-)))

Maukner Dénes
Szia Hanga!

Nagyon szép az oldalad. Gratulálok hozzá! 🙂 Remélem sokaknak nyújt majd segítséget. Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: Maukner Dénes

 

Share
Ugrás az oldal tetejére